Pracovné nohavice CXS LEONIS

Katalógové číslo: 1020120411XX
Značka: CXS

 

Pánske pracovné nohavice moderného strihu slim-fit. Kombinácia kvalitného zmesového materiálu s elastanom a 4-way stretch materiálov v exponovaných miestach umožňuje voľný a pohodlný pohyb.

Vybavenie nohavíc: flexibilný pás s možnosťou upravenia veľkosti a pútkami na opasok, na vnútornej strane pásu protišmyková potlač, 2 predné vrecká, 2 odnímateľné vrecká na náradie vystužené materiálom CORDURA®, stehenné zipsové vrecká s možnosťou ventilácie, bočné vrecko s vreckom na zips, 2 zadné vrecká (jedno na zips) vystužené materiálom CORDURA®, vrecko na skladací meter s ďalšími priehradkami, ergonomicky tvarované kolená zosilnené materiálom CORDURA® s možnosťou vloženia kolenných výstuh bočným vkladaním, vrecko na ID kartu, spodná časť nohavíc vystužená materiálom CORDURA®, reflexné doplnky. Nohavice umožňujú predĺženie strihu na vyššiu postavu uvoľnením švov na nohaviciach.

Farba: modrá s čiernymi doplnkami.

Doporučené použitie: strojárenstvo, stavebníctvo, ľahký priemysel, automobilový priemysel, logistika, skladovanie, špedícia, autoservis údržba, montáže, poľnohospodárstvo, záhrada, hobby a voľný čas.

Materiál: základný: kanvas, 68 % bavlna 30 % nylon 2 % elastan, 300 g/m2

doplnkový: 92 % nylon 8 % elastan

Cordura: 100 % nylon, 220 g/m2


Veľkosť
Farba
Cena s DPH: 85,40 €
Cena bez DPH: 71,17 €
Kúpiť